Përfshihuni në Kodi core

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi core po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

9379

Vargje

79

Gjuhë

48,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi core përmban aktualisht 9379 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 48,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi core, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti