Përfshihuni në Kodi core

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi core po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

13692

Vargje

1

Gjuhë

48,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi core përmban aktualisht 13692 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 48,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi core, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti