Përfshihuni në Kodi add-ons: video

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: video po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1783

Vargje

1

Gjuhë

0,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: video përmban aktualisht 1783 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: video, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti