Përfshihuni në Kodi add-ons: scripts

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: scripts po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1808

Vargje

1

Gjuhë

3,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: scripts përmban aktualisht 1808 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 3,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: scripts, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti