Përfshihuni në Kodi add-ons: PVR clients

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: PVR clients po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1347

Vargje

75

Gjuhë

14,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: PVR clients përmban aktualisht 1347 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 14,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: PVR clients, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti