Përfshihuni në Kodi add-ons: information providers

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: information providers po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

83

Vargje

69

Gjuhë

4,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: information providers përmban aktualisht 83 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 4,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: information providers, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti