Përfshihuni në Kodi add-ons: game

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: game po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

3710

Vargje

78

Gjuhë

4,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: game përmban aktualisht 3710 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 4,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: game, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti