Përfshihuni në Kodi add-ons: weather

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: weather po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

110

Vargje

74

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: weather përmban aktualisht 110 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: weather, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti