Përfshihuni në Kodi add-ons: image decoders

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: image decoders po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

-87

Vargje

77

Gjuhë

29,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: image decoders përmban aktualisht -87 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 29,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: image decoders, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip (sq_al) në Kodi add-ons: image decoders