Përfshihuni në Kodi remotes

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi remotes po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

672

Vargje

78

Gjuhë

4,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi remotes përmban aktualisht 672 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 4,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi remotes, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti