Përfshihuni në Kodi add-ons: videoplayer inputstream

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: videoplayer inputstream po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

69

Vargje

74

Gjuhë

7,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: videoplayer inputstream përmban aktualisht 69 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 7,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: videoplayer inputstream, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përkthe Shihni gjuhë projekti