Përfshihuni në Kodi add-ons: skins

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: skins po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

5924

Vargje

81

Gjuhë

11,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: skins përmban aktualisht 5924 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 11,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: skins, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti