Përfshihuni në Kodi add-ons: services

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: services po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

105

Vargje

76

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: services përmban aktualisht 105 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: services, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti