Përfshihuni në Kodi add-ons: scripts

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: scripts po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

959

Vargje

80

Gjuhë

1,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: scripts përmban aktualisht 959 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: scripts, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti