Përfshihuni në Kodi add-ons: program

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: program po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

74

Vargje

69

Gjuhë

8,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: program përmban aktualisht 74 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 8,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: program, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti