Përfshihuni në Kodi add-ons: peripherals

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: peripherals po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

13

Vargje

78

Gjuhë

7,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: peripherals përmban aktualisht 13 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 7,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: peripherals, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti