Përfshihuni në Kodi add-ons: music

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: music po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

52

Vargje

70

Gjuhë

13,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: music përmban aktualisht 52 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 13,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: music, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti