Përfshihuni në Kodi add-ons: look and feel

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: look and feel po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1063

Vargje

68

Gjuhë

12,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: look and feel përmban aktualisht 1063 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 12,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: look and feel, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti