Përfshihuni në Kodi add-ons: context menus

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: context menus po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

5

Vargje

1

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: context menus përmban aktualisht 5 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: context menus, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti