Përfshihuni në Kodi add-ons: audio decoders/encoders

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKodi add-ons: audio decoders/encoders po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

194

Vargje

77

Gjuhë

0,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Kodi add-ons: audio decoders/encoders përmban aktualisht 194 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Kodi add-ons: audio decoders/encoders, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti